Cărţi Audio pentru Adolescenţi

La vârsta adolescenţei ziua ne pare scurtă, pentru că sunt multe de făcut şi nu avem timp pentru toate, şi mai ales, nu ne ajunge răbdare. Iar şcoala trebuie absolvită cu rezultate bune...

Acum iţi vin în ajutor Cărţile Audio - un mijloc excelent de a le reuşi pe toate. Ele sunt atât de utile încât poţi să le ia-i oriunde, fie pe mp3-player, sau telefon mobil cu suport multimedia. Imaginează-ţi că în timp ce îndeplineşti tema la desenul linear, asculţi liniştit lecţia la literatură. Poţi face acelaşi lucru şi când mergi până la magazin sau în vizită la un prieten, în drum spre scoală sau seara înainte de somn. În plus, nu este nevoie să ghiceşti sensul naraţiunii, pentru că povestitorul, într-o maniera expresivă, va sugera prin intonaţia sa caracterul mesajului.

Noi facem cărţile să vorbească, ca tu să le poţi asculta oricând şi oriunde.
Ascultă şi imaginează-ţi, cunoaşte şi evoluează!


Produse disponibile


Cartea Audio » CD "Amintiri din copilarie"
Cartea Audio » CD "Aventurile lui Tom Sawyer"

Amintiri din copilărie de Ion Creangă
(Audio-CD, 1 oră şi 10 min)
Pagini alese [ascultă fragment]
• Şcoala din Humuleşti
• La cireşe
• Pupăza din tei
• La scăldatM
Cump?r? cartea audio online » 

Aventurile lui Tom Sawyer
de Mark Twain [ascultă fragment]
(CD-MP3, 192 kbps, durată: 7 ore 16 min)
Cump?r? cartea audio online » 

Îţi recomandăm să vezi şi seriile de cărţi audio pentru copii, unde poţi găsi astfel de opere ca "Făt-Frumos din lacrimă" de Mihai Eminescu şi "Povestea lui Harap-Alb" de Ion Creangă. Ai putea găsi interesantă şi oferta de cărţi audio pentru adulţi.


Copyright © VB Media | Contacte